1 januari 2013

Fordon

Mitt i vintern när det är ruskigt och kallt, så är det inte alls så dumt med lite velourkläder. Den här gången så blev det två muddbyxor med baskrar till. Baskrar? Heter det ens så? I alla fall så är detta efterlängtade set till stora tjejen och kompisen R. 
   Tyget med grävskopor, helikoptrar och andra fordon är från Kameleont Design. Det är lite kul det här basker-mönstret tycker jag. Jag hittade en tutorial på hur man gör en sådan och blev glatt överaskad hur lätt det såg ut. Så jag tog lite mått och började rita, och hoppades på det bästa. Nästa gång så har jag lite justeringar i tanken, men i stort sätt så är jag nöjd.

Och ja, jag var ju tvungen att vänta till första januari innan jag postade inlägget. Kunde inte låta bli!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar