29 juni 2013

Mixad, maxad sommarklänning


Det är inte så ofta jag syr till mig själv, men det är kul när det blir som man vill. Utgick från ett mönster från Stoff & stil, som jag ändrade lite. Jag lade till lite smock på framstycket som inte fanns på det ursprungliga mönstret, jag tyckte den blev för pösig fram utan smock. Nu känns den lite mer figurnära. Tygerna har jag också köpt på Stoff &stil, de har jättemycket tyger att välja på som matchar varandra, man kan blanda hejvillt. Fördelen är att de ofta har tyger i samma färgtoner, men med olika mönster. Klänningen är urskön att ha varma sommardagar när man både vill känna sig lite fin men ändå vara lite avspänd. Gillar det här mönstret, kanske kan jag utgå från det och göra en tunika eller top nästa gång...
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar