14 november 2013

Dalahästar i kompisutförande

Det var länge sedan jag sydde något likadant till min stora tjej och hennes kompis R. När man är fem år så är det verkligen lycka att få gå klädd precis som kompisen!
   Det jag gillar med det här mönstret från Ottobre är rynkningen och att modellen är något längre i sidorna än på mitten. Nu är ju det tunikor egentligen, men jag gjorde dem lite stora för att tjejerna skulle ha att växa i. Så nu är det som något mellanting mellan klänning och tunika.
   Tyvärr så har jag ingen bild på båda tjejerna i sina nya kläder så det får räcka med en av dem. Bara så länge såklart, jag måste uppdatera inlägget med en kompisbild när jag får chansen!


Mönster från nya Ottobre 6/2013
Tunikan heter "Arctic Sun" och jag sydde båda i storlek 116. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar