27 december 2013

På rosa moln

Jag har köpt mig en ny mönsterbok! Så det var en nödvändighet att bums prova något nytt därifrån. En klänning i storlek 92 med raglanärm till lillasyster blev det. Ceriserosa med vita moln kantad med svart i ärmslut, halsringning och nederkant. Jag har alltså inte fållat någonstans för omväxlings skull, och bra blev det också.
   Lilla nallen fick vara med på en bild idag. Det är den här nallen som följer med henne överallt, och då menar jag öööverallt. Men jag börjar säga ifrån lite i alla fall. Jag menar, hur många gånger skall jag fiska upp en blöt och smutsig nalle som råkat tappas i en vattenpöl på väg till bilen när vi skall åka och handla? Så nu får nallen inte följa med varje gång vi lämnar huset.


Mönster från Heilt spesiell og Jubel
Jag beställde den från AdlibrisInga kommentarer:

Skicka en kommentar