8 december 2014

Tunika "Flowers in the jungle"

Riktigt så här stormönstrat brukar jag inte falla för, men det här tyget älskade jag direkt när jag såg det. Köpte det på symässan i Kviberg (Göteborg) redan i början av året, men har inte sytt något förrän nu. Jag har använt mig av ett mönster som jag sytt av förut, från Ottobre 5/2013. Ärmarna ändrade jag lite och sydde på långa "muddar" i enkelt tyg. Jag använde mig av ett gammalt kakigrönt linne och tog nederkanten på linnet och klippte till smala och långa ärmslut, dessutom räckte det till fickor också.
   Jättebra att använda linnen och tröjor som man inte använder längre till detaljer eller muddar när man syr nytt. Blev riktigt nöjd faktiskt! Det här är verkligen ett av mina favoritmönster! Ottobre är en guldgruva både när det gäller mönster för barn och dam, men saknar dock herrmönster.Mönster:
"Autumn Mood" från Ottobre 5/2013
 Ottobre 5/2013

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar