12 februari 2015

Ett, två, tre... en tunika till!

 Mitt älsklingstyg i ytterligare ett plagg! Nu kan jag nog inte klämma ur mer från den tygbiten jag köpte för ganska längesedan på tygmässan på Kviberg. Kommer en ny mässa sista helgen i februari!
   Tyget har räckt till en tunika till mig, och en tunika till mitt äldsta barnbarn "A" och den här tunikan till mitt tvååriga barnbarn "W". Jag älskar skärningen på den här tunikan! Det blir en så härlig vidd i nederdelen. Eftersom den är delad mitt fram och mitt bak, så är det perfekt att använda två tyger till den. Tunikan är sydd i storlek 92. Jag sydde dit en ficka för att knyta samman de båda tygerna. Alla barn älskar fickor, så det kan man aldrig sy för mycket av!

Mönstret är "Kimono Sleeve" 
från Ottobre 6/2014Inga kommentarer:

Skicka en kommentar