17 december 2012

En ny symaskin!!!

Jag har fått en ny symaskin av mina barn och föräldrar, helt underbart! Den gamla Husqvarnan klarade inte av mer konstgjord andning, den höll på att dö. Så nu blev det en Pfaff. Sömmarna blir så mycket bättre än med den gamla! Måste bara lära mig ställa in sömmarna och få in rätta känslan, men det går bättre och bättre. Nu vill jag bara sy,sy och sy...

   Det första plaggen med den nya symaskinen! Exotiska djur är alltid en hit när man ska sy, och är de på en sån underbar färg som den här petrol- blå så kan jag inte låta bli det. Har ju sytt en mössa förut av det här tyget, men nu blev det en tunika och ett par goa byxor också. Tunikan är lite utställd och är sydd av ett mönster från Ottobre, byxmönstret är också därifrån. Jag fick förminska mönstret till byxorna från 122 till 116, men det är inte svårt när det bara är en storlek. Tunikan var mycket lättare än jag trodde, kommer definitivt sy av det mönstret igen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar