11 december 2012

Smått

Jag har konstant haft problem att hitta skor som passar på min lilla minigris. Nu när det är kallare så är behovet ännu större. Då slog det mig att jag kunde sy något som ersatte skor, så jag började leta runt efter en tutorial för babytossor. Vad glad jag blev när jag hittade en!
   Pilligt värre, tänkte jag. Och det var det också. Inte för att det var speciellt komplicerat, utan för att de är så pyttiga. Och jag som nålar som en dåre också. Är så rädd att allting skall dra sig fel, eller att muddarna skall bli helt ojämna och bubbliga. Men jag överlevde den här utmaningen, och tossorna också, som tur var! En matchande hjälmmössa fick det bli också.
   Angående något helt annat så stod jag där som ett fån när vintern kom. Vadå minusgrader? Vad är det?
Häromdagen visade termometern 17 minusgrader. Och ärligt talat så håller jag på att frysa häcken av mig.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar