2 mars 2013

Ett stycke haklapp

Eller "hapipp" som min äldsta dotter sa när hon var lite mer liten. Men lilla tjejen har inte något större vokabulär och kan inte säga haklapp ännu. Men "mamma", "pappa", "titta" och "vad är det?" hör vi däremot. Vid ett läkarbesök vid 11 ½ månad tittade läkaren på mig och sa förvånat: "Sa hon precis "Vad är det?". Det lät så!" Och det gjorde hon verkligen, och gör fortfarande. Annars så får man ju ingenting veta!
   Till haklappen då. Denna första haklapp är sydd i vaxduk och den har kardborreknäppning i nacken. Tyvärr så gick det lite knaggligt med den. Allt krånglade och jag slet mitt hår. Det var väldigt svårt att sy snedslå runt omkring, eftersom allting är så stelt. Men en helt okej haklapp blev det till slut, och nu när jag har slutat att sura över hur långt tid det tog mig så blir jag mer och mer nöjd. Den är verkligen praktisk, bara att skölja av när den har använts, eller gnugga lite med diskborsten om det behövs. Dessutom mycket skönare och mer följsam än de där hårda plasthaklapparna som vi hade tidigare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar