14 september 2013

Inspiration

Ibland är det bra att ta en titt i affärerna och se vad de har att erbjuda. Inspiration till den här klänningen fick jag nämligen på Kappahl. Där hade de en enfärgad klänning som jag tyckte var så söt, så jag köpte den. Sen använde jag den som grund till den här ljuvligt somriga klänningen med massor av blommor. Storleken är i 92 och är inte så lång, så lilltjejen kan leka obehindrat i den samtidigt som hon är fin.

 Tygerna som matchar varandra så bra är från Stoff och stil, där kan man hitta hur mycket söta tyger som helst som passar ihop. Spetsbandet har jag faktiskt hittat på nya Klädkällaren, norr om Bohus (norr om Kungälv) jag har köpt det i flera färger och det var inte så dyrt. Vet dock inte om de fortfarande har det kvar, men det finns ju massor av annat där ...

 Det har nog varit en av favoritklänningarna i sommar, för hon har använt både den och den köpta en hel del.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar