4 september 2013

Sommar och cirkus

Ibland slår idéerna ner som en färgsprakande bomb, som i det här fallet när jag sydde ett crazy set åt mina undebara barnbarn. Femåringen hade varit på cirkus i samma veva och var väldigt entusiastisk över det, så kanske var det lite av det som bubblade över på mig. Så när jag var på Göksäter för att köpa tyg, så fastnade jag för de här glada tygerna, ett rödorange med hjärtan och ett grönt med ränder.
Och grejen är att man faktiskt blir glad av dem, det blir ungarna också...

 Återigen är det Ottobre som ligger till grund för det mesta. De pösiga korta byxorna med lite häng är en av mina favoriter. Här i storlek 92 och 116. De är väldigt lätta att sy och är sköna på. Linnet har jag ändrat lite, jag utgick från ett vanligt mönster och gjorde mönstret lite vidare nertill, jag tyckte det passade bra att göra det lite mer "tjejigt" eftersom byxorna är en lite tuffare variant.


     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar