10 april 2014

Owl Princess

Alltså, det här mönstret från senaste Ottobre är så fint! Jag kommer otvivelaktigt att använda det igen. Men av någon anledning så är mönstret gjort med för långa ärmar med avsikt. Tänkte att okej, det blir nog bra. I efterhand så är det nog mer ett nja... Inte så praktiskt på barn enligt min åsikt, så det kommer att kortas av till nästkommande projekt.
   Förresten så har jag provat något nytt. Jag har sytt med rullfåll på min Janome Mylock 644d. Jag läste mig till ungefär hur jag skulle göra, justerade lite inställningar och provsydde. Läste, justerade och sydde lite till. Till slut så blev jag så gott som nöjd. Visst blir det snyggt när det är sådär krusigt längst ner?!
   Klänningarna är sydda i storlek 98 och 122. Tygerna är ekologisk interlock från Michas Stoffecke som heter "Daisy". Jag köpte båda tygerna på syfestivalen i Göteborg av återförsäljarna Delatezz. De hade tyget i så många fina färgställningar att jag inte visste vilka jag skulle ta. 

Mönster:
"Owl Princess" från Ottobre 1/2014
 Ottobre 1/2014

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar