6 april 2014

Pony love, tunika


Vi har varit på syfestival på Kvibergs i Göteborg. Hade väl inte tänkt att köpa något "barn mönstrat" tyg, utan lite mer allround tyg som passar både stor och liten. Men när jag fick se det här tyget visste jag att jag var fast. Tyget från Janeas heter "Pony love" och är köpt från Delatezz. Precis som väntat blev det en succé hos mina äldsta barnbarn, båda syskonen älskar det här tyget, så det lär bli mer än ett plagg.

 Mönstret är från Ottobre 4/2012 och är nr 14. Rabbit Jump, och är sydd i storlek 122. Älskar den här modellen, med sin härliga och lite crazy skärning. Gjorde fickorna i sidan helt röda invändig, en kul detalj. Sedan kantade jag i samma jerseytyg. Skulle egentligen vara små veck framtill, men jag valde att göra smock istället, men det kan man ju göra som man vill. Helt säkert kommer det att bli fler tunikor i den här modellen.Mönster:
Ottobre 4/2012
 Ottobre 4/2012

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar