6 maj 2014

Vågor

Ibland så har minstingen ingen som helst lust att vara med på bild och så var det den här gången. Hon viftade med armarna och skrek "Neeej!" när jag försökte. Sedan sprang hon sin väg. Det är bara att inse att barnen tycker att mamma och mormor är tröttsamma. Samma sak om och om igen. "Stå still, titta hit, vänd dig åt det hållet." Deras favoritsysselsättning, inte alls hjärndött. Vi får väl se hur det blir med livebilder framöver...
   Till kläderna då. Det är andra gången jag syr en klänning i det här mönstret, gillar det massor. I samma nummer av Ottobre så hittade jag 3/4 leggings som jag sydde i matchande brun jersey. Jersey med vågor från Stoff och Stil.
   Förresten så har jag sett att Stoff och Stil har tagit in en ny serie med ekologisk tyg och garn som följer GOTS krav. (Global Organic Textile Standards för den oinsatte.) Den skulle jag vilja slå ett slag för! 


Mönster:
"Giant apple" och "Boo" från 
Ottobre 3/2014
 Ottobre 3/2014


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar