10 september 2014

Velourtröja med leggings

Lagom nu till hösten så har A fått det här setet med en gosig velourtröja och leggings. Just nu får A flera kläder än lillasyster J, men så är det när det inte finns någon att ärva av. Jag har sytt kläderna i storlek 122 och tygerna är köpta på Göksäter.
   Dock så skulle jag inte rekommendera mönstret som använts till byxorna. Det är en kul ide med likadana mönsterdelar fram som bak, men jag tycker inte det blev speciellt bra. Tyget hänger på konstiga ställen och har ganska kass passform, så jag kommer inte att använda det igen. Istället så rekommenderar jag mönstret "Ropina" från Ottobre 6/2012.

Mönster
Leggings "Uncomplicated" från
Ottobre 4/2013
 Ottobre 4 2013

Tröja "Mushroom" från
Ottobre 4/2014
 Ottobre 4 2014

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar