14 maj 2013

JNY print-design award 2013

Alltså, jag måste bara tala om något riktigt roligt. Jag läste om en tävling som JNYdesign skulle ha. Man kunde få chansen att designa ett tyg till deras kollektion. Tyckte att det var så inspirerande och började genast gnugga geniknölarna.
   Förstå min förvåning när jag idag fick veta att jag gått vidare till final i tävlingen! Just nu pågår en omröstning på facebook mellan mitt och tre andra bidrag. Det är så roligt att få vara med, och fler design-idèer flyger genom mitt huvud utan att jag kan hjälpa det. Jag är hopplös!

Uppdatering
Tävlingen är nu avslutad. Jag är jätteglad att det var så många som tyckte om mitt bidrag att det blev en vinst! Tio meter tyg i min egen design blir så småningom mitt, fint pris tycker jag. :-)
Jag måste även dela med mig av vad min äldsta dotter sa pekandes på ett annat bidrag i tävlingen. "Men mamma, jag tycker faktiskt att den är finast!" Lojal, någon?


3 kommentarer:

  1. Vad kul. Jag och mina jobbarkompisar har röstat på dig. Ser att du ligger bra till. Hoppas!!!

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket! Jag hoppas också. :-)

    SvaraRadera
  3. GRATTIS! Det gick hela vägen till vinst.

    SvaraRadera