25 februari 2014

Tunika, Pumpkin Pie och tights

 Den här gången har jag sytt en tunika och ett par tights till en tjej som är lite äldre än mina barnbarn, nämligen min brors barnbarn, hon är 9 år och har storlek 146. Det var jättekul att sy till henne, men också en utmaning eftersom jag fick välja bort tyger med "barnsliga " mönster eller motiv. Så det fick bli randigt, enfärgat och små stjärnor. Lite tuffare och coolare stil, riktigt kul att göra faktiskt! De här modellerna föll jag för direkt när jag såg dem i Ottobre, tunikan har jag gjort förut i storlek 116, men då fick jag förminska storleken för den finns inte i så liten storlek. 
   Du kan hitta dem i Ottobre 6/2013, tunikan heter "Pumpkin Pie". Det som är så kul är att man kan variera den i det oändliga, med olika tyger och färger. Dessutom är det bra att man kan använda små tygrester som man har över. Tightsen är rynkade nedtill i sidan, en snygg detalj som får dem att se lite mer "arbetade" ut. Modellen heter "Thousand Dots" och finns i samma Ottobre.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar