16 augusti 2014

Disney Animators Doll

Vi har nyss köpt två dockor från Disney Animators Collection. Jag är inte säker på vem som är mest glad, mina döttrar eller jag. Det är stora (ca 40 cm), riktigt välgjorda och har en sån där mysig dockkropp med lite rund mage. Först ut är Ariel, som såklart kom med en sjöjungfru-utstyrsel. Direkt ville jag prova att sy något att byta till och (slarv)sydde en klänning med sicksackade kanter.
   Sedan smet jag över till Mormor och frågade om hon kunde visa mig hur man virkar ett par skor/tofflor till dockan. Jag tittade på när hon virkade den ena skon och sedan försökte jag mig på den andra hemma hos mig. Det tog fyra gånger så långt tid och blev hälften så snyggt som hennes, men det duger. Efter en hårtvätt och ombyte ser den ut som en helt annan docka. A har dessutom gett dockan ett nytt namn, så nu heter den Rosetta.
Före
Efter


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar